Ремонти

Как да изберем цветовете за нашия дом?


Изборът на подходящ цвят е творческа и приятна, но и нелека задача. Ето някои малки съвети, които могат да Ви бъдат от полза:


Помещения, насочени на юг и запад, разполагат с голямо количество слънчева светлина, и могат да поемат по-студени нюанси,без да изглеждат твърде мрачни и хладни.


От друга страна, северните и източни помещения, ще изглеждат по-уютни, ако са боядисани в цветове от топлата палитра.


Един цвят може да изглежда по коренно различен начин, когато се наблюдава на естествена и изкуствена светлина. Сигурен начин да тествате дали избраният от Вас цвят стои добре е като боядисате един голям квадрат и след като изсъхне да видите как изглежда през деня и на осветление вечерта.


В по-големите и отворени помещения можете да обособите отделните кътове (кухня, трапезария, всекидневна) с различни цветове. За да съсдадете хармоничен и приятен ефект, изберете нюанси на един и същи цвят, но с различна наситеност. Използвайте наситени и контрастни цветове, ако искате да придадете динамичност и артистичен стил в дома.Ако вече сте сигурни кои са вашите цветове или все още се колебаете, може да разгледате нашите предложения за цветни интериорни бои и нужните инструементи за освежаването на вашият дом.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *